08 november, 2010

En riktig bakdag

Idag har jag varit ledig! Väldigt skönt efter att ha jobbat en vecka + helg på en våning man inte har samma rutin på. Men det var väldigt trevligt! Fick jättemycket beröm och komplimanger, det behövdes! De sa att jag var precis som de önskade alla vikarier kunde vara. :) Otroligt roligt att höra!

Myste till det rejält igårkväll med fint gosigt sällskap, godis, ostkrokar, brieost, pepparkakor med ädelost och Trocadero (Snacka om frossa götta! num num num) till filmen Splice, som var otroligt konstigt. Inte dålig men... Wierd. En gång räcker.Idag gick jag ner på stan en sväng. Köpte min älsklingsmascara på Åhléns för 139:- och upptäckte när jag var på H&M att de hade den på rea för 99:-.... Jag orkade inte gå och lämna tillbaka en Mascara, hur snål får man vara? Men vilken otur jag hade. Handlade lite ingredienser på Hemköp på vägen hem, ingredienser till vad? Ja gissa! ;)


Hmm...
Har du listat ut det än?Cheesecake förstås! Det skulle egentligen bli en Toblerone Cheesecake, men jag glömde Tobleronen. ^__^ Så det får bli chokladkanter och choklad som garnering utan choklad i smeten. Det funkar nog ändå. Med massa hallon också såklart! Nu står den i kylen och omkring nio ikväll är den redo att ätas. Mmmmm!

Och när jag ska baka något så 'råkar' jag alltid baka några muffins också. Ops..Måste ju testa mina nya, otroligt fula, men praktiska gummiformar!
Svarta formar är björnbär och i de blåa är det blåbär med lite hallon. :)Gröna är fylld med hallon och vita är jordgubb. Nom nom nom!

1 kommentar:

Felix Vincent sa...

Omn nom nom! Me wants kaka och muffins!