07 december, 2010

Jobba jobba jobba x9

Jobba jobba jobba.. Mer jobb imorgon. Det är inte alltid lätt att underhålla en blogg när man jobbar hela tiden.. 8 dagar på rad idag, blir en 9:de på Etage blommor imorgon. Så på torsdag ska jag ta ledigt, det har jag lovat mig själv nu! Kan för tusan inte jobba 10 dagar på rad...

Lördag ska jag inte heller jobba för den delen, inte på kvällen i alla fall. Då blir det modell-posande i Sundsvall. :) "Modell för en dag" som ni säkert hört talas om. Man träffar en make-up artist som lägger en make-up anpassad efter sin egen ansiktsform och personlighet. Sedan tar en fotograf ungefär 60 bilder i olika ljussättningar, bakgrunder och miljöer. Man väljer ut bilder i lugn och ro, och det är inget köptvång på bilderna. Har en invite över om någon känner sig sugen att hänga med! Helt gratis, som sagt.

Just nu sitter jag på jobbet, våning 1b på Ädelhem och tar ut min "rast" i köket. Lika bra, i fikarummet blir man så trött och då är det kört. Jag och sömn, mmmm... sova... Har 1 timme to go, slutar 16, sen blir det hem och ta en promenad med Hobbmeister, duscha och städa innan klockan 18 då pappa kommer på besök. (kommer säkert höra massa tjat om körkortet..)
Det är inte lätt att vara jag.

Sen ska jag soooova! Imorgon är det jullunch på jobbet mellan 11-13 och sedan ska jag ner och julpyssla lite i tomteverkstan på Etage Blommor (Som nu även har öppnat på övervåningen!) Kom dit och se mig arbeta. ;)

En liten uppdatering - over and out.

1 kommentar:

roosis sa...

Vad roligt! Hade gärna modellat om jag kunde! Har fullt upp! Du borde va med på Härntas modevisning nästa gång!:D