16 december, 2010

Onsdagsmys

En riktig myskväll! Igår var Samuel och Malin här och chillade lite. Vi åt bullar, äppelkaka, chokladsnitt och drack te, det var supermysigt! :) Malin tog med sig Mollie, hennes fina tollare, så hundarna hade sitt och göra också! Gammfolke' Även fast Hobbis betedde sig som en liten busig unghund och totalt retade Mollie på nerverna så gick det bra.

Skitsnack, hundmys och götta, det kan inte bli bättre. Vi skulle se en film, men vi började prata så mycket att vi struntade i den. Ingen av oss var så filmsugna tror jag.. Inte jag i alla fall. Efter en stund kom även Gibbe förbi och gav oss sällskap.

Ibland är det så otroligt skönt att bara... Inte göra någonting. Men ändå vara social. Det är ett perfekt avslut på kvällar! Det finns människor som alltid förväntar sig något när man ska hänga, och jag tycker det är otroligt jobbigt ibland. Vad är det för fel med att bara halvsova, se någon kass serie/lyssna på musik, snacka skit, dricka te och bara vara? Folk måste lära sig att varva ner och chilla mer, ta det lugnt gott folk och gör som oss bra människor. Geez..
Mollie tittar på Malin och säger, Matte hjälp mig!


Hobbis tittar på mig och säger, whaaaaaddaaa?

2 kommentarer:

Annie sa...

Håller fullständigt med. Man behöver inte alltid "göra" något för att umgås! Ibland mår jag väldigt bra av att bara bjuda hem folk, ta en kopp te och bara göra ingenting. Det är ju hur mysigt som helst.

emma sa...

Håller med! När man va liten kunde man bara ringa och fråga "kan jag va med dig idag?". Nu måste man ha en anledning och komma på nåt att göra innan. Dumt!