14 december, 2010

Orange is the new cool

Ehm ja, vad hände? Avfärgningen tog en annorlunda väg, den valde Ginger! Måste vara för att jag hade "Redheads rule" tishan på mig när jag blekte, den förstördes obviously, och förbannelsen blev daskigt orangebrun. Det är så himla sött! Fast ändå hur fult som helst.. Haha!

I vilket fall tänker jag ta ert råd och vänta lite innan själva hårfärgningen så håret får vila lite som sagt. :) Vill ju inte tappa det! Inte för att jag tror det kommer hända, men att det ska få vila lite mellan är nog bara bra. Men vi får se hur många dagar... Ehm timmar... Jag står ut bara. ^___^ Antingen kommer jag älska det och fastna, som jag brukar göra med rött. Eftersom redheads är underbart! Och köpa en röd hårfärg... Eller så blir jag less och vill ha det mörkbruna som planerat, med lite röda nyanser i.

Fick lite myssällskap av Samuel ikväll som tyckte det var väldigt roligt. :} Han fick nog en chock när han öppnade dörren! Det är dock en aning ljusare och lite mer orange i verkligheten..
Well... Enjoy!Det framhäver mina gröna ögon!Vi brukar kalla honom gamle Samuel svartöga.
Bättre bilder kommer inom kort! Och imorgon kommer jag ströva omkring i Etage Blommor så här, vackert. :) Så det är bara att titta in för er som vill ha ett gott skratt!

Godnatt.

1 kommentar:

Anna sa...

Mitt hår blev den färgen också, kändes en aning skumt eftersom jag trodde avfärgning skulle bleka mer :p Och inte bli så där ^^