14 februari, 2011

☼ Valentines day - part 2/2

Idag har det varit så där äckligt kallt igen! När man klockan 6 på morgonen ska gå till sitt elfte pass på rad och ser att termometern visar 22 minus, då blir man inte glad vill jag lova.. Jag har sagt det så många gånger och jag säger det igen; Gu' vad jag älskar min superstora eskimå-lurv-jacka! Vet inte vad jag hade tagit mig till utan den.



Och senare på dagen visar Hobbe sin charm ute på promenaden. Han gör en liten ninjamove för att gå tillbaka till "fot" på kommando. Är så stolt över honom!



Så hur firade ni eran kärleksdag nu då?
Jag var hos Malin, som sagt. Vi åt massa god mat! Väl nere på affären (efter jag hade försovit mig på min tupplur) så blev det inte riktigt som vi tänkt, det blev bättre! Vi köpte romsåstoast till förrätt, grillad kyckling och räfflade krokettsaker, vad de nu hette... En god sallad och Hallonsoda till varmrätt och kladdkaka med mandel till efterrätt. Vilken tjockis jag är nu! Hobbis fick lite hundgodis, en ny pipisboll att leka med och god och onyttig blöt hundmat att njuta av, han kan få bli lite bortskämd några gånger per år han också! Vilken paltkoma han fick, precis som vi framför Skattkammarplaneten på Malins nya 42" plattis TV. Sedan kom Samuel förbi efter han slutat jobbet, så min kärleksdag blev helt perfekt med lite mys och bus som avslut! ♥









1 kommentar:

emma roos sa...

Underbart Madde! :D Härliga tider du har!