12 mars, 2011

☼ Fredag & Lördags second hand! ♥

Igår hade jag min dream-tisha på mig. Den är fin. :} Osminkad och jävlig sprang jag runt och städade, hade bara jobbat kortpass till 12. Senare på kvällen kom Samuel och vi for ut till min mamma för att lämna Hobbe och fika lite. Hon ville så gärna vara hundvakt, så det är väl klart hon kan få vara det! Nu är man lite mammaledig. ;) Hade en annan outfit på kvällen (byter ju hela tiden...) Den var helsvart med strumpbyxor, inget märkvärdigt ändå.Idag däremot slog jag till lite extra! Zebra med mitt nya elefanthalsband! ♥ Loveit!Jag och S drog till Erikshjälpen i Timrå för att fynda lite... :] Det var massa skoj! Älskar second hand. Man kan hitta så mycket bra! Bland annat denna lilla söta lampa som jag tror Malin skulle kunna dö för:250 kronor ville de ha för den.... Och inte alls i min stil. Men den var ändå otroligt snygg!
Ungefär lika snygg som S i kön till IKEAs 5 kronors-korvar.Fick hem en massa söta saker! Dessa jordgubbskålar att ha på sommaren. ♥Nya (hör och häpna..) Blommiga gardiner! Och två stycken bordslampor.
Jag älskar verkligen blommigt och tänkte att nej nu jäklar! Nu ska jag få in blommigt hemma hos mig också. Det är så mycket mer livat, mer färg mer glatt! Och helt underbart med blommigt till vår och sommar.Visst har jag en underbart fin kruka i fönstret? Sommargardinerna och lamporna kommer bli galet fina när jag har kritvita väggar till. :D Och lite sol och grönt gräs utanför fönstret... Mmm.. Sool..3 söta dessertskålar. :)Bara för att. ;) Jag kunde inte låta bli! Stackars ensamma lilla sälen! Nu har han ett hem :DAfrika-prydnad. Me loves.Och ett par skitsnygga nya sommarskor! 34 kronor fick jag betala för dem. ;) Om jag är nöjd? Att jag är! ♥

2 kommentarer:

malin sa...

YAY: OUTFITS ;D

Lampan var verkligen skitfin, men ÖVERPRIS ><

Det vaar sånna skålar jag trodde det var ^^

gardinerna blev suuperfina <222

Em. sa...

Vilka fynd! Gardinerna var superfina och en såndär säl hade våra grannar då jag var liten haha. De är typ fulsöta?

Bra jobbat! (Själv fick jag inte gå in på varken Myrorna eller Erikshjälpen i Timrå pga helt omöjliga barn! De var GAAAALNA!!! Vem bytte ut mina ungar?!!)