29 juni, 2011

☼ Klass hundfoder!

Mmmm yum yum yum! Kräksie :DNej, det är inte någon spya. Det är Hobbes nya mat ett tag framöver blandat med hans foderkulor för att han ska öka lite i vikt och få upp aptiten. Yum yum!
Det luktar som att något dött och legat länge.. Eller som att någon har en rejält dålig mage fram eller bakifrån.. Men Hobbe älskade det! Och han är en riktigt, riktigt kräsen hund som knappt äter hundgodis.

Så det tipsar jag alla er som har en hund som äter dåligt, hundar som får för dåligt foder och behöver kompenseras upp eller hundar som behöver gå upp i vikt - Köp Klass Hundfoder!
Klass hundfoder fungerar på alla raser, åldrar och storlekar. Jag anser att det fungerar perfekt som heltidsfoder om hunden får något annat hårt att gnaga och tugga på varje dag, eventuellt blanda ner matkulor som jag gör.

"Naturligt hundfoder är något som de flesta hundar älskar.
Lukten, smaken och konsistensen samverkar till en njutbar upplevelse för hunden. Och varför ska det inte få lov att vara så? När fodret dessutom är snällt för magen och plånboken."

Och snällt för plånboken är det helt klart! En hel låda, på bilden här nedan, kostade 179:- på Tempo här i Härnösand. Och gissar på att det inte skiljer sig mycket på andra affärer. En "korv" kostade 10 kronor! Och det räcker för två måltider för min hund med kulor i. Annars 1 portion. Det finns dessutom olika smaker med olika fett- och proteinhalter. Så man kan hitta den smaken, fettet och proteinet som just din hund behöver som bäst. :)

Hundmaten hittar du inte i den vanliga djurhyllan, utan i frysdisken! Maten djupfryses direkt efter sammanblandning. Och det betyder att alla näringsämnen inte förändras eller förstörs som de kan göra vid tillagning. Det finns inga tillsatser som konserveringsmedel, kemiska konsistensgivare, färgämnen eller särskilt behandlat eller konserverat fett.

Så ni andra hundägare, köp Klass hundfoder! :) http://www.klassfoder.se/


1 kommentar:

Jaelithe sa...

ÅHU! Dt där var dt hundar som åt när jag var på hunddagiset, var aldrig nån som ville hålla på med dt xD Fast hundarna älskar dt :) De säljer dt på hunddagiset också, tror t.o.m att dt är billigare där än på tempo :)