20 oktober, 2010

11 dagar kvar!

Bara sådär btw, tusan vad jag hatar detta typsnitt... Rutan jag skriver i ska bli större, samma sak med bilderna. Och bakgrunden ska stanna kvar och bara rutan ska scrollas. Det ska ordnas inom kort! Lite småsaker med rubriken och färger ska också fixas.

Men nu är det stressigt och nervöst vill jag lova. 11 dagar kvar och inga flyttkartonger.. Malin ska hjälpa mig köpa dem idag, så ska jag sätta igång. All skit som ska kastas då? Var ska det kastas? Tidningar och pant vet man ju... Men resten? Det är 16 gången i hela mitt liv jag flyttar, och tredje gången på egen hand. Men jag vänjer mig aldrig...

För er som inte vet ska jag flytta in i en härlig och söt liten tvåa på 52kvm. Den ligger väldigt väldigt centralt men ändå på ett mysigt ställe! Jag kommer ha balkong och separata rum! Riktig hall och kök! OMG! Det ska målas om och fixas då det är otroligt fula färger i ALLA rum, men för hyresvärden, Boströms fastigheter, gick det bra. Eventuellt att hon står för kostnaderna då min snickare till farfar och pappa kan hjälpa mig.Har precis nu lagt på och ringt mina sista viktiga samtal och jag ska börja packa som en gnu ikväll. Det enda problemet är inflyttningsdatumet.. Den första får jag flytta in enligt kontraktet, men jag behöver lämna mina nycklar till Härnösandshus innan 11.30 den dagen. Hur går allt ihop? Jag måste på något sätt få börja flytta in allt på söndagen den 31 och städa det absolut sista dagen efter, innan 11.30... Det blir tight! Och eftersom denna killen som bor i min nya lägenhet just nu egentligen har till den 2 november att bli klar kan detta bli ett stort problem.

På söndagen den 31 kan folk hjälpa mig, men på måndag jobbar alla och jag har inte körkort.

PANIK?! eh ja...

1 kommentar:

mikaela sa...

det är alltid så där bajsigt med inflytt/utflytt. fattar inte hur dom tänker those maddafakkas :(