20 oktober, 2010

Kattjävel

Jag orkar officiellt inte med min katt Tippex längre..
Han kissar överallt. Jag kastrerade honom när han var 8 månader men det har börjat nu igen efter några enstaka gånger. Han älskar att kissa på plast! Som jag skrev förut. Plastpåsar.. I morse hade han vält hundmatspåsen och kissat på den. 1o minuter efter jag steg upp hade han kissat ner ett täckte som låg på sackosäcken.. Jag hörde honom kraffsa med tassen och tänkte, MEN NEEEEEEEJ!

Han springer runt och skriker konstant, Mjaaau mjaaaaaaaau mjau..... mjauuu! Driver mig galen!

Jag vet inte vad jag ska göra. Har försökt stå ut med det här problemet så längre nu. Man kan inte ha en kisskatt hur mycket man än älskar dem, och vågar jag riskera det i min nya lägenhet?

Hans syskon kissar ju tydligen också ner saker. Kan det vara att de lärde sig från deras mamma? Henne fick jag avliva på grund av att hon kissade ner ALLT - soffor, sängar, kläder, mattor...

Han är dessutom inte ens gosig längre, och han var min lilla bebis. Han har liksom blivit mer dominant, bråkar med Li, den andra katten, hela tiden. Går han mot mig så kliver han bara över min mage DUNS DUNS DUNS. Har sönder alla mina växter, låter mig inte sova, rusar på mig mitt i natten och så rusar han runt i förbannelse hela dagarna. Aldrig nöjd, aldrig glad - kissar överallt.

VAD SKA JAG GÖRA?! Håller på att bli helt gaalen.

1 kommentar:

Marielle sa...

I know how you feel. vet inte heller vad jag ska göra.. om det inte funkade med att kastrera honom så kanske det inte går det med Zita heller!? Bajs.