17 oktober, 2010

Bakisness med massa bacon

Jag förstår inte! Varför envisas katterna med att kissa på plast? Ja, du hörde rätt. Plast! Helst plastpåsar som ligger på golvet. Då gropar de till dem lite och kissar.. Så helt plötsligt ser jag en stor pöl i påsen.. Jävla katter.

Igår var det fest hos Malinenen. Efter bara 1 varm & kall och 2 cider var jag full som en kastrull. Det bidde 1 6a Tequila och en 4a Fisherman på Amadeus. Förlåt Malin. ^__^ Vi skulle egentligen gå på Svenssons men de hade stopp på grund av för mycket folk så det var kö ända ner till Gennys. Jag köar inte för att komma in på Svenssons... Huga! Ovärt. Så vi gick till Bittens och Amadeus istället. Lite folk, men mysigt.

Väl inne på Amadeus fick jag äntligen min lön, som jag nästan trott de lurat mig på. 300 kronor, fastän jag vet att det är 100:-/timmen, vilket jag blev tillsagd innan jag skulle jobba. Ska ha minst 400 och det sa jag också, men han var bestämd att 300 är garderobslönen, punkt slut.

(Gud vad jag skriver med korta meningar och många punkter idag...)

Vilket som så är jag baaaakis! Sprängande huvudvärk och trött i hela kroppen... Fast ändå rastlös.. Hatar min ständiga rastlöshet. Jag ska bara se disneyfilmer, ligga i soffan och äta mig tjock. Den här jääävla helgen, fy tusan. Härnösand - Bite me. När skulle ni åka sa du Barso? ;)

Nu kokar pastavattnet! num nummi num num Pasta Carbonara... Med massa ägg och massa bacon! <3

Så till dagens bilder - Nostalgi på hög nivå! LillMadde. Enjoy!1 kommentar:

roosen sa...

Ofta, lyssnade på timbuktus "dom hinner aldrig ikapp" medan jag läste inlägget. Och preciiiis när jag läste "rastlös" så sjöng han "ratlöshet";O Ascoolt!^^