02 november, 2010

Andra dagen i lägenheten!

Nu har jag som sagt flyttat in i min nya lägenhet, den är så mysig! Typiska 90-talstapeter med färger överallt... Vad är det för fel på vitt? Och eventuellt någon fondvägg? vavava? Det är solgult i köket och hallen med en orange bård, blålila i sovrummet med en blommig bård i mitten av rummet, grönt i TV-rummet med en konstig bård och.... Sist och fulast, badrummet med vit kakel till halva väggen och sedan målat bebisdiaréebrunt. VAD TÄNKTE DE DÄR?!

Hur som, alla rum ska målas och tapetseras om. Badrummet står prio ett, och det kommer hyresvärden betala för, bara jag gör jobbet själv. Förhoppningsvis står hon för köket och hallen med. Jag får tapetsera om resten om jag vill, men det får i så fall jag betala för själv.

Andra dagen i lägenheten, here goes!


Sovrummet!
Prio ett, dubbelsäng! Helst en 140's eller 160's (Den ska även stå mot fönsterväggen, inte som den står nu). I det här rummet vill ha ett "indiska-tema"! Massa färgglada kuddar med paljetter och broderier, fina ljusstakar, mysig belysning, mörka gardiner i flera "lager" och en mysig ryamatta.Köket!
Den här äckliga färgen ska målas om så snart som möjligt. Vitt överallt med en brun fondvägg där köksbordet ska stå, kakelmönstren ska klistras över med fina kakeldekorer. Det här rummet ska få en café-liknande känsla med mycket brunt och beige, kakfat, två stora tavlor med texten "Cafe Latte" och "Cappuccino". Mycket mysig belysning och mörka möbler.
Prio ett: Mörkt stort köksbord med vita dynor! Eller stolar i mörk rotting.
Hallen!
Samma färg som köket, ska målas om i vitt på samma veva. (kattlåda i hallen, ska testa med flera lådor nu för att få den svarta katten att sluta kissa på saker). Ska ha en fin liten mörk förvarningsbyrå och en stoooooor spegel. Vill även ha en mindre kristallkrona i taket. Prio ett: Skohylla! ^^
Tv-rummet!
Lilla My fick jag med lägenheten. Här ska det också tapetseras om så småningom. Ny större soffa, stor svart tv-möbel/bokhylla, glasskåp, skrivbord.... Massor med saker! Prio ett: Plattskärmstv!

2 kommentarer:

Phrill sa...

Cozy ^^

roosen sa...

Du har bra inredningssmak alltså! Nu blir jag ännu mer sugen på att inreda min egen ungtöslya! Gröna väggar såg ju dock rätt härligt ut, fast kanske inte hela rummet..