30 november, 2010

Börjar sälja ut sig själv nu också

... Ja, ni hörde (läste) rätt. Jag säljer ut mig för folknöje nu också, verkar det som. Cirkusapa aka Madelene. Men rik blev jag på köpet! Tack vore min älskade Malin som hjälpte till lite på slutet också. ;)

Jag säger såhär - ät inte en hel matsked kanel för pengar! Det gör ont. Jag skojar inte. Det var något av det hemskaste jag gjort, fy bubblan alltså..

Kim drog fram en femhundring ur sin plånbok, viftade lite med den och sa "Den som äter en hel matsked kanel får den här femhundringen". Ingen tog honom på allvar först, och vi skojade lite allihopa vem som skulle ta den där matskeden. Hur skulle det vara farligt? Och kom igen, fem fucking hundra kronor. När vi började förstå att han faktiskt var seriös och Malin seriöst övervägde det så skyndade jag mig och ropa ut, fattig som jag är den här månaden, "JAG GÖR DET! JAG GÖR DET!!"

Så Kim gick och hämtade en stor härlig matsked med kanel på. Jag tog en djupt andetag och tog halva skeden i munnen.... FY IN I FARAO! Det var överallt och ingenstans samtidigt, det fastnade och man fick inte ner det. Det smakade som satan själv, och det brände på tungan, gommen och hela munnen. Det var hemskt! Tårar i ögonen, och tillslut lyckades jag svälja. Men nej, jag pallade inte mer! Inte ens för 500 kronor. Så kom Malin, räddaren i nöden "Om jag tar resten får vi dela på 500 kronor då?" Och så tog hon resten.... Där insåg hon vilket dumt beslut det var, tårarna började nästan rinna. Jag förstod hennes smärta. ^^, Men hon lyckades få ner det tillslut. Och sa att det enda hon tänkte på, när hon övervägde att spotta ut det var; "Nej, Madde behöver pengarna, jag gör det för henne så hon kan få dem!" Och så fick jag hela 500-lappen! ^____^ JAG ÄLSKAR DIG!

Men så kommer Niklas in i bilden, "ni gjorde det där på 4 minuter. Jag klarar det på 1!" Och så hämtade han också en stor härlig matsked med kanel. Jag säger bara såhär, han ångrade beslutet. ;) Och klarade det inte på 1 minut.

Meeen jag sitter just nu på rast på jobbet och har lite bråttom. Filmer på dessa hemskheter kommer upp ikväll! Och jag kommer aldrig kunna äta gröt med kanel igen...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du glömde säga hur otroligt fin person jag är också, trots att jag orsakar dig smärta så blev du i alla fall 500kr rikare... ;D

Annie sa...

Oh! Det är verkligen vänskap när man kan utsätta sig sådär för en kompis skull! Jag hade aldrig klarat av att ta en sked kanel... Uök!

Anonym sa...

Tårarna började inte nästan rinna. dom rann :P