29 november, 2010

Stay away you kittycat

Sitter med Samuel just nu så det blir ett litet slarvigt inlägg. Det är svårt att koncentrera sig när man har en sån skönhet tätt intill sig. Inte nog med att han är vacker, han är väldigt händig i köket också. Inte bara styrde han upp en underbar middag, han har även dukat och masserat mig hela kvällen. En Samuel borde alla tjejer ha.......Där gick man ifrån datorn i 3 minuter. ;) Och se vad som händer! En tjuvmuel. Spännmuel Späd!

Hur som helst, så tänkte jag bara tacka Annie så hemskt hemskt mycket för kattsprayen! En Spray som fungerar avskräckande för katter som tex, i mitt fall, katter som kissar på saker. Sprayen finns inte längre ute på marknaden, den fanns åtminstone inte för ett år sedan när jag sist kollade efter den. Den hade tagits bort från marknaden med misstankar att den var/är(?) giftig. Och jag har inte hört något sedan dess.. Det enda som finns är Piss-Off och andra liknande produkter som tar bort kisslukt och kissfläckar, men avskräcker inte katten från platsen.

Men nu kanske katten slutar kissa! Jag är helt upp i varv av lycka! Detta är absolut sista utvägen, jag har testat allt. Och jag använder hellre sprayen än att döda min katt, så det så.Tack tack så hemskt mycket Annie! För er som missat den, checka in hennes blogg också.

3 kommentarer:

Karoline sa...

Frågat på Arken om sånt? Många kunder som kommer in och vill ha liknande spray och dom brukar tipsa om nåt som jag inte minns!

Annie sa...

Haha, nej men vad gullig du är! Varsågod och du får som sagt berätta hur allting går! Hoppas det fungerar och att det går mycket lättare! Puss!

mikaela sa...

Har du testat Feliway?
Googla om inte! :)