11 november, 2010

Kärlek, på riktigt.

Weheeey! Idag bär det av mot Himlabadet i Sundsvall! :D Det ska plaskas som bara den!

Men det här inlägget ska tillägnas två väldigt speciella och underbara personer i mitt liv.

Malin Lindblom - PANG mathafakka! aka Mammamalin

Malin har ett förmåga att verkligen lägga allt åt sidan och bara lägga massa kärlek på en eller flera personer. Hon har ett stoooort hjärta som hon noga väljer vilka som ska få komma in, och de hon släpper in på sitt liv, får en underbar vän som man aldrig borde släppa taget om.

Hon lyssnar så otroligt bra, hon tröstar så otroligt bra och hon säger så otroligt vettiga saker. Hon är en tjej att lyssna på. Hade någon av oss varit av annat kön eller båda bi/homosexuella så hade nog vi nog varit världens bästa par. Förutom heminredningen förstås...

"Pang så det smäller om det!" "Herregud i löken" "Okej, hejdå!"


Kim Öhman - ROCKSTAAR aka lillgrisen

Kim är en speciell liten pojke på nästan 2 meter, med lika långt svart hår och världens goaste personlighet.

Han är verkligen en lyckodos! Vi kan busa i timmar, och göra verkligen ingenting. Han kan verkligen peppa upp folk och få dem att må bra. Han har underbar humor och låter alltid den slippa in i vilken situation som helst, bra som dåligt. Och därför älskar vi honom!

Dubstep, oändliga timmar av youtube-klipp och massage till disneyfilmer. Alla skulle behöva en Kim, för att livet blir lite bättre med honom i det.
Jag älskar er!

1 kommentar:

roosis sa...

Åh<3 Det är nästan så man börjar gråta av lycka! Jag känner ju inte dom lika bra som dig men har ändå (även innan detta inlägg) fått känslan av att de är ungefär precis så som du beskrev dom!