25 januari, 2011

☼ Fullspäckad tisdag

Dagens räddare! Vilken kille. ♥ Vi vaknade, myste och sedan puttade jag bokstavligt talat in honom i duschen för att hinna att gå på Erikshjälpen som öppnade 12. För vem älskar inte lite second hand shopping? Ja, inte Samuel i alla fall som inte var så pepp på idén i början. Men killen blev frälst! ;) "Det här måste vi göra om!" Vi slogs nästan om ett par prydnadssaker.. Han vann..



Vilken heldag det blev! Först Erikshjälpen, sedan en sväng till dollarstore. Storhandling på Coop och sist men inte minst en tripp till Färghuset. Tänkte egentligen dra ner på stan och handla in lite tulpaner och annat smått och gott men vi fastnade i soffan. Nu har jag påfyllt kylskåp till max, nya snygga svarta muggar, 2 vhs-filmer, 3 nya kylskåpsmagnetsdjur ^__^ och färg att måla om i lägenheten! Så nu jäklar är det bara att sätta igång med måleriet!



Nu skall badrum, kök och hall målas om. Alla som vill hjälpa till är varmt välkomna. ;)

Så, eller... Vänt...a.. wha.... Whaaaaaat? BLOGGEN ÄR JU OMFIXAD! Wöööööh. Jajjamen! Under konstruktion. Många saker hanns med idag, hann till och med att sätta Samuel i lite slavjobb. :} Tack igen sötnos! Lite ändringar kommer, bredare header med fler bilder och lite annat gott. Rundade kanter, någon text osv osv. Kommer bli sketafänt de här!






1 kommentar:

Felix Vincent sa...

Jag kräver en bild på... vilken bra magnet du nu fick av mig! Jag minns inte vilken du har. =/