15 februari, 2011

☼ Mina må bra- och snyggtips!

Att vara glad är nyckeln till allt! Hur ofta kan du titta dig i spegeln en riktigt dålig dag och känna dig riktigt snygg? Det är inte många som kan det! I looked in the mirror and realized, I look prettier when I'm happy.

Var glad - bli vacker! Stressa ner och ta dig som den du är. Här kommer mina 7 främsta tips för att känna sig bra och vacker.

1. Peppa musik!
Sätt på din favoritmusik, höj volymen och kom i skön stämning. Du kommer känna dig glad och snygg! Försök peppa till din favoritmusik minst en gång om dagen - Det mår man bra av! Musik påverkar så hemskt mycket. Medan du fixar dig för en utekväll eller bara en enkel myskväll - Du kommer känna dig mycket vackrare! Musik är medicin till allt. Om du behöver peppas upp efter en dålig dag, på allmänt surt humör eller bara ska upp till jobbet!

2. Le ofta.
Det är ingen myt. Le och världen ler tillbaka mot dig! Känner du inte för att le? För ändå upp mungiporna med fingrarna då och då under dagen. När musklerna aktiveras utsöndras ett välbefinnandehormor, tillslut vill du le!

3. Sträck på dig!
En bra och stolt hållning är allt. Och det utstrålar självförstroende. Högklackat är alltid en enkel väg för en stilig och kvinnlig hållning. Håll hakan högt, le och var vacker. Du är och blir vacker!

4. Acceptera dina dåliga dagar.
Ingen kan lysa och skina jämt! Vänd på steken istället och njut av en kravlös mysbyxor- och sminklös dag med bekväma och enkla kläder du alltid känner dig bra och mysig i. Man behöver dåliga dagar för att få sina bra - Efter regn kommer solsken.

5. Omstart.
Ska du ut på fest men känner hemsk vad du än gör? Gör en snabb och enkel skönhetsritual-light version! Omstart i form av en dusch, sedan en snabb makeup och lite parfym. Det räcker.

6. Var inte rädd vad andra tycker!
Vill du verkligen ha den där skrikande illrosa koftan men vet inte om den är så lämpad för fest? Strunta i det! Ta på dig vad än du tycker är snyggt och känner dig bekväm i.

7. THE MIRROR.
Granska aldrig dig själv för nära i spegeln. Ingående kritiska studier av kropp och ansikte känner ingen sig särskilt snygg av. Skapa istället en god relation med spegeln, och strunta helt enkelt i den vissa dåliga dagar. Försök att titta på dig själv i spegeln med den där "försonade festblicken". Känn dig så där snygg som du bara kan göra efter två glas vin.
GOOGLE THIS:
1. Gå till GOOGLE.
2. Skriv "Who's the cutest"
3. Klicka "Jag har tur"
4. :)

1 kommentar:

Angelica sa...

Så rätt! :D