24 mars, 2011

☼ Dagens i-landsproblem

Jag vill bara säga att jag tycker det är jävligt kul med folk som är så uppenbart falska och idotiska, haha! Det är ironisk humor, folk är ju fan helt wacko, knäppa, konstiga... Shit.

Men nog om det. :)

Jag upptäckte häromdagen (i förrförrgår) vilket otroligt dåligt val av trosor jag valde med dagens kläder. Hahaha! Jag tror jag skrattade så jag grät i spegeln. Men... Resten var i tvätten! >__< Så det fanns inga andra alternativ, och jag var helt inställd på baggy. Är jag inställd på något så är det bara så, punkt slut. Så på med ett långt linne och lådsas som ingenting. La la la... :$ Hade världens skräck hela vägen att linnet skulle åka upp! Tänk er... Så kanske chefen eller en arbetskollega går bakom en. Vilken mardröm! Men det gick faktiskt bra. Pratade högt med Malin i telefon när jag gick förbi 2 unga killar 11-13 år, de såg generade ut och småfnissade lite. ^_^ Dagens i-landsproblem!


Jag har faktiskt haft en underbar dag på jobbet idag! Bara vikarier, vilken lyx. Vi blev klara jättetidigt och har bara skrattat och haft det trevligt. Inget illa emot ordinarie, men ibland kan det vara roligt att jobba och umgås med folk runt sin egen ålder också.

Så idag gör jag en liten preliminär plan!

Har redan varit ute med Hobbis en snabbtur. Så nu först ska jag slänga mig i duschen och tvätta bort smink och grejs. Sedan gå tvärs över gatan, försöka att inte blåsa iväg, och sola solarium. Och sedan duscha, igen. ^^ Efter det väntar lite planering och småbörja med operation "få-bort-bården" (igen.. Suck). Senare blir det långpromenad med Hobbe och middag med Malin och någonstans däremellan eller efteråt ska jag höras och chilla med Kimmie.

So long!

2 kommentarer:

FelixVincent sa...

Dumma dumma hund, varför är du med på bilden, du har ju inga byxor! ^_^

När äts det middag?1 :D

emma roos sa...

sv: Tack så mycket kära vän:) Det är väl min riktiga hårfärg med lite ljusa slingor. Trivs verkligen i mörkare hår, känns typ... hm. jag vet inte vad det känns, men det känns bra^^ men ibland vill jag ha tillbaks det ljusa.. Var så sjuuukt less på det förut. men lär väl bli nångång igen när jag inte orkar färga längre kanske...