11 mars, 2011

☼ Snacka om HÅR

Idag har jag jobbat kortpass! Kom hem, gick med hunden en sväng och har städat sedan dess! Pehw.. Jag simmar i hår här hemma. Djuren fäller så otroligt mycket! Nös ungefär 7-10 gånger på rad! Herregud! Fick sätta mig ner för att nysa klart. ^__^ Men nog är det hårigt här alltid, och jag orkar ju inte vara noga på varje centimeter.. Men nu syns inget hår i alla fall och det är ju huvudsaken. ;) Jag vet att många andra har samma problem som mig, denna förbannade fällningsperioden! Man har bara lust att skicka iväg djuren på semester... Men här kommer lite tips och råd till ett rent och fräscht hem - med djur! Min nya inköpslista...

Furminator! Den lilla rackaren kan göra mirakel.
Kan användas på alla hårtyper och längder på både hund och katt. Furminator tar snabbt bort all underull utan att skada fint över- och stickelhår. Reducerar fällande med upp till 90%!
"Stimulerar blodomlopp och hårväxt resultatet blir en sundare hud och en blankare päls. Den reducerar också mängden av allergener som orsakar allergiska reaktioner hos människor."En handske med sammetsyta i microfiber-kvalitet som snabbt tar bort djurhår från textilier. Den är superenkel! På med handsken och dra över exempelvis soffan, så får man med sig allt hår. Sedan är det bara att "bolla ihop det" och slänga det i papperskorgen! Finns även handdukar i microfiber.


Dammsugarmunstycken! Hemligheten; Microfiiiiiiber~ Finns i olika storlekar med microfiber-stripes som täcker hela munstycket. Håren lossnar mycket lättare än med ett vanligt munnstycke.Och sist men inte minst - Textilfixaren. Ett dubbelverkande rengöringsmedel för all hemtextil.
"Rengör och tar bort fläckar efter blod, olja, rödvin, cola, kaffe, té, nikotin, saft, nagellack, gräs, mat, ketchup, skokräm, makeup, bläck m.m. Rengör mattor, möbeltyger, gardiner, soffor, bil/båt- och husvagnsklädslar, båtkapell, underkläder, kläder, slipsar, natur- och syntettyger m.m.

TEXTILFIXaren är fri från gifter, alkaliska och syntetiska medel. Syra, klor, blekmedel och fosfater. Baserat på naturliga produkter: cocosolja, tvålflingor och växtolja."

Perfekt när man har djur hemma! Katten kräks på mattan/soffan. Hunden dreglar på soffan/sängen... Kladdar med ett ben på soffan.. Ja, you name it.
Lycka till med fällningsperioden!

1 kommentar:

Malin sa...

Asbra inlägg! Blir sugen på att köpa en furminator. Morsan borde fan också ha en sån, Mollie har sjukt mycket ulligt som lossnar :P

hur använder man textilfixaren?