01 juni, 2011

☼ I would like to start over, please.

Är allmänt less på typ... Allt, just nu.
Ibland kallas det pms

Är otroligt less på att jobba, varför kan man bara inte vara ledig och få pengar? Vilken tur, säger jag bara, att det är 6 dagar kvar! För då jävlar. Är inte alls less på jobbet i sig, absolut inte arbetsmiljön på Kortis eller arbetskollegor... Bara själva grejen att... Jobba. Att jag måste dit. Om en timme också, pust.

Har varit otroligt disträ på senaste, hänger inte riktigt med i svängarna och lyssnar inte riktigt när någon pratar med mig. Glömmer saker jag lovat och är allmänt knasig. Why? Jag vet inte! Och jag verkar inte bli piggare. Trött, trött trött trött trött. Jag är hela tiden, så, himla, trött.

Sover jag inte så tänker jag på att sova. Kliver jag upp (oftast efter timmars ansträngning) så vill jag bara lägga mig igen. Jag sover på dagarna, och vill inte kliva upp. Sover på nätterna, och vill inte kliva upp. Det är som att min vakna tid inte är vaken. Jag fattar inte, och jag orkar som ingenting. Orkar knappt vara social, laga mat, gå ut med hunden, städa... Vad som helst.

Ingenting passar, liksom. Och ingenting funkar... Fast det gör det egentligen. Det känns bara, konstigt runt omkring mig.

BleeeööööööhhhhhDet är tur att jag har dig S, ♥ annars hade jag nog bara krupit upp till en boll och gömt mig.

2 kommentarer:

Michelle sa...

Ja det er helt pyton og føle seg trøtt hele tiden! Husker periodene jeg hadde, hvor alt var et ork, man ville ingenting..kjipt når det er slik. Husker når vinteren var her (:vanlig å få vinterdepresjon) når det var grått vær og ingen sol, da blir man veldig demotivert. Å det kan faktisk henge igjen helt til sommeren blomstrer for fult. So hang in there beutiful!

Joanna sa...

Jag tänkte bara tipsa om att just nu pågår flera tävlingar med fina priser på min blogg och även en dagens blogg tävling där du kan bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag så passa på att gå in och anmäl dig:)
Eller så kanske du vill göra ett bloglovin byte?:)