02 juni, 2011

☼ Mobilfan

Det är INTE min dag idag verkar det som! Först är leverpastejen på jobbet gammal och...

Nu är min mobil.. Död! Totalt, jävla, stendöd. Bye bye telefonen. Det var en jäkla pisstelefon i vilket fall, HTC Smart = HTC Bajs, men rätt nödvändig, yao! Och jag är dessutom ganska mobilfixerad så, nu dör jag. Hejdå.

Jag hade precis bytt om på jobbet, lade mobilen i sidofickan på min rosa/lila hoodie och var väldigt kissnödig så jag gick till toaletten. Efteråt när jag var precis på väg ut kunde jag inte hitta mobilen någonstans! Wtf?! Tänkte jag, jag hade den ju nyss i fickan! Erica ringde efter den och jag hörde inga signaler... Efter en stund hör jag en dovt och lågt ljud inne ifrån toaletten, öppnar toalettlocket och voila! Där nere i vattnet ligger den och lyser! :'''( Jävla mobiljävel som skulle bums ta en simtur!Stängde av den, gick hem och blåste med hårtorken men nu är den död.... Visar bara en röd/blå/gul skärm och lite knasig text. Ska lägga in den i ugnen på svag svag värme med luckan öppen, torka den och se sen. Men det ser mörkt ut....

Så om någon har en mobil till övers....?

1 kommentar:

emma roos sa...

jag har en gammal unk-nokia som reserv om du behöver! Det går att smsa och ringa med den! tror den har nåt spel oxå möjligtvis!