28 december, 2010

Saknaden efter rattus

Drömde om råttor i natt, igen... I början var det en ganska orolig dröm. Jag vaknade mitt i natten av att Hobbe hade smugit sig upp bredvid mig, han kände på sig att matte var otrygg. Sötälsklingen! Men sedan somnade jag om och började drömma om råttor, eller en råtta rättare sagt. Den var rätt lik min gamla Lou som gick bort förra året, det var väl saknaden efter honom som spökade..

Det var en mest känsloladdad dröm utan så många bilder. Men råttan och jag gosade, kelade och mådde så bra tillsammans. Så nu ska jag hålla utkik efter fina kullar! Råttor sätter verkligen ett speciellt spår i ens hjärta. Och en liten dumbo blue eller burmese skulle inte sitta helt fel heller... Snacka om en riktig sötnos.



Mina saknade grabbar. Vila i frid mina älsklingar.



Pax 'ploppar med ögonen' vilket är motsvarigheten av att en katt spinner. Han ligger och myser och mår alltså. Roligt, eller hur?



Grabbarna ligger bakom krukan och myser till det efter en springstund.



Folk reagerar nästan alltid på råttors svansar, det är svansarna som är så läskigt. Haha! Säger jag bara. Råttägare bara älskar svansarna! De är så mysiga att sitta och rulla med mellan fingrarna när råttan ligger på axeln och myser till det. Som en liten stressboll, i form av en råttsvans. Alldeles len och mysig!

1 kommentar:

Felix Vincent sa...

Dumma dumma djuren! :D Mikou-filmer damnit! ^^