25 januari, 2011

☼ Svar på kommentarer

Jag vet att jag är hemskt dålig på att svara på kommentarer.. Förlåt! Jag ska bli bättre, börjar... Nu. Har ni privata frågor till mig så kan ni alltid maila till c.ronoz@hotmail.com
Annars kommer jag börja svara på alla frågor öppet här på bloggen. :)

Först och främst vill jag tacka för alla underbara kommentarer jag fått både från facebook och här på bloggen om min nya tatuering! :) Tack så hemskt mycket! Vad kul att ni gillar den! Den kommer sitta på mig i resten av mitt liv, och jag älskar den bara mer för det.

Annie: "Oj, det blev hur fint som helst. :) I vilken studio gjorde du den? :)"
"Haha jajemän! Lars-Åke var namnet! :D himla kul att träffa er!"

Svar: Jag gjorde tatueringen på Arahant i Sundsvall. Jättetrevliga killar som kommer från thailand. :) Ena killen gör dessutom riktiga hand-knack tattoos! Rekommenderar dem varmt! http://www.arahanttattoo.se/index.html
Och det var jättekul att träffa dig i fredags också! Mysbyxor, sjukt najs! ;) Allt klär en skönhet!

Anonym: "Kan du inte berätta varför du valde just det motivet?"

Svar: Jag såg en bild på nätet, helt enkelt. Jag blev helt störtkär direkt, visste att det där var min tatuering. Det sa bara "klick!" kärlek vid första ögonkastet. ;) Fåglar är dessutom otroligt vackra på så många olika sätt. De är på något sätt så hemlighetsfulla och svåra, men ändå så intelligenta. Svarta 'mystiska' kråkor, vackra små svalor, deras sång som välkomnar in oss och ger oss underbara känslor att våren, sommaren eller hösten är på väg. Flyger högt upp i skyarna, så där så man inte riktigt kan urskilja hur långt borta eller vad det är för fåglar. Var de är på väg, var de kan ta sig. Friheten, frihet med vingar.

De kan tolkas på så många olika sätt, och de tilltalar mig på lika många. Vem vet var de tar mig om nätterna när jag sover? :) Mina drömfåglar. Vackra, mystiska, intelligenta, frihet, äventyr.. Och självklart är den jävligt snygg också.Felix: "Jag kräver en bild på... vilken bra magnet du nu fick av mig! Jag minns inte vilken du har. =/"

De där är alla jag har nu! Råttan hade jag först, sedan krokodilen och efter det hunden innan de 3 nya idag. (gris, ko och panda ^__^ ihih) Jag tror det var krokodilen jag fick av dig? Eller?

1 kommentar:

emma roos sa...

misa has a giraffe (::