06 februari, 2011

☼ I Don't Even Game

Jag förstår ärligt talat inte vad vissa människor tjänar på att gå runt och vilja förstöra för andra? Haha, förstöra för en människa man knappt känner. Jo, där har man ju mycket att säga till om! Jag vill bara säga till dig, om du ens läser min blogg, att du är ute på jävligt djupt vatten. Om du tror dig känna mig eller vad som hänt, så tänk igen. Och om du försöker förstöra för mig, av någon väldigt konstig anledning så lyckas du ändå inte kan jag lova. Att försöka vara en god och snäll människa och bete sig så här, vilken falsk fasad och dubbelmoral. Vore jag du så skulle jag lägga av. :)Meeeen! :D Jag hittade världens sötaste och klurigaste flashspel i förrgår natt när jag skulle sova. "I Don't Even Game" heter det, spelet utan instruktioner.

joo can haz new game! dis game speshully made for lolspeakurs liek u. joo can has many levelz 4 teh teasin of ur brainmeats. play game 4 grate justice, plz.

En överdrivet glad liten gubbe med ett konstant ":D" face som behöver överlista alla hinder på vägen och varje ruta är en level. Det är ingen musik i spelet, så det är fritt fram att ha på sin bästa playlist på Spotify igång samtidigt. Om du inte är road av lolspeak nonsens så kanske det inte är något för dig, men annars så prova! :} Och se hur långt du kommer innan spelet överlistar dig. ;) plz, try, plz.

http://www.addictinggames.com/i-dont-even-game.html

1 kommentar:

Felix Vincent sa...

Nyfiken! Vem gör något dumt? :D